Its Christmas Time!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων μας έχει καταλάβει ήδη. Δηλαδή, άρχισαν πάλι οι selfies με θέα το φρεσκοστολισμένο δέντρο μετατρέποντας τις γιορτές σε πασαρέλα! Βέβαια, πάλι καλά που σπάμε λίγη πλάκα, γιατί αλλιώς δε μας βλέπω καλά- λίγο οι κατευθύνσεις, λίγο οι πανελλήνιες δε μας αφήνουν να χαρούμε κι εμείς τα καημένα. Αλλά τώρα, να η ευκαιρία: δεκαπέντε ολόκληρες μέρες δικές μας- πρέπει να τα προλάβουμε όλα!

Ελεύθερος χρόνος (αν τελικά μείνει από τις επαναλήψεις) για να περάσουμε όπως εμείς θέλουμε. Λίγο κέντρο με την παρέα για ταινία και για τις καθιερωμένες φωτογραφίες στο Λευκό ή με θέα το λιμάνι είναι ό,τι πρέπει για εμάς. Εννοείται ότι οι βραδινές έξοδοι πρέπει να είναι καθημερινές. Α! και ψώνια· κατά βάθος όλοι λατρεύουν τα ψώνια, ειδικά αυτή την εποχή που όλα είναι στολισμένα και γλυκούλικα!

Αυτά είναι που πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε τα Χριστούγεννά μας. Και όλα αυτά δεν πρέπει να γίνουν εις βάρος του ύπνου και του καφέ. Αχ, τελικά, δύσκολα περνάμε εμείς οι μαθητές… Τι να κάνουμε, όμως… θα το ανεχτούμε κι αυτό!