Για ιδέστε όλοι τον ακροβάτη

Κατά την ημέρα αθλητισμού στο σχολείο επικράτησαν τα δημοφιλή αθλήματα. Μήπως, όμως, περιοριστήκαμε πάλι; Ένα εναλλακτικό άθλημα είναι η ακροβατική γυμναστική, είναι άκρως ριψοκίνδυνο, γι' αυτό οι αθλητές καλούνται να είναι πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι στην κάθε άσκηση, να συνεργάζονται και κυρίως να έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο.

Είναι ένα τρόπος έκφρασης που μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά είδη χορού και να προσφέρει ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό θέαμα, αφού συνδυάζει την ακροβατική με το συναίσθημα. Όλοι μπο- ρούν να ασχοληθούν ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, αρκεί να έχουν αγάπη για το μάθημα και το σώμα τους.

Ασχολούμαι με την ακροβατική γυμναστική έξι χρόνια και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και με την χορογραφημένη ακροβατική σε πιο προχωρημένο στάδιο.Συνεργάζομαι κυρίως με άτομα μεγαλύτερα από μένα και σίγουρα αυτό με βοηθάει σε πολλούς τομείς.Νομίζω πως τα άτομα με τα οποία συνεργάζομαι και οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με επηρεάζουν με τον καλύτερο τρόπο!

Η υπερβολική αγάπη που έχω για την ακροβατική και οι άνθρωποι που έχω συνερ- γαστεί είναι οι δύο λόγοι που με κάνουν να θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό το αντικείμενο για πολλά χρόνια ακόμα. Ο καθένας μας μπορεί να εισπράξει πολλά μέσω της ακροβατικής και κυρίως να ξεφύγει από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα του!

(Γράφει η Γεωργία Σταυρίδου)