Ερωτευμένοι κλόουν

Ήρθε το καρναβάλι, το γλέντι κι η χαρά, μασκαράδες θα ντυθούμε, ρεζίλι θα γίνουμε ξανά. Xορός και γέλια, μασκαράδες, βρε παιδιά, χαρτοπόλεμος, κορδέλες. Το καρναβάλι ήρθε και πάλι να μας ανοίξει τις καρδιές σε μαγικές χρυσές βραδιές…

Στην πραγματικότητα, βιαστήκαμε λίγο, η αποκριά διαρκεί τρεις εβδομάδες, και ξεκινάει 60 µέρες πριν το Πάσχα. Εμείς, όμως, για να σας βάλουμε στο κλίμα, για να σας ενθαρρύνουμε να τολμήσετε να μασκαρευτείτε, αποφασίσαμε να βάλουμε δικές μας αποκριάτικες φωτογραφίες! Μπορεί να τρομάξετε, μπορεί να γελάσετε, ελπίζω όμως να μας σχολιάσετε και να μας πείτε τη γνώμη σας!

Έχω να σου προτείνω ένα ταξίδι! Προορισμός; Τ’ αστέρια! Μεταφορικό μέσο; Η καρδιά! Οδηγός; Ο έρωτας! Επιβάτες; Εγώ και εσύ! Τα δυο μας! Παραμονές Αγίου Βαλεντίνου. Γιορτάζει ο έρωτας. Κοκκίνισε ο τόπος. Κόκκινες καρδούλες πάνω σε κάθε είδους αρκουδάκια. Μπαλόνια και γλειφιτζούρια σε σχήμα καρδιάς. Μπλουζάκια με βέλη και σπασμένες καρδιές στις βιτρίνες των μαγαζιών. Μέχρι και ο Γερμανός γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο. Οι δικές μου σκέψεις πάνω στο θέμα;

Θεωρητικά, διαφωνώ με τη συγκεκριμένη γιορτή. Γιατί να το γιορτάζουμε μία συγκεκριμένη μέρα από τη στιγμή που πρόκειται για κάτι που εξ ορισμού σχεδόν γιορτάζεται κάθε μέρα; Από την άλλη, είναι μια καλή ευκαιρία να διασκεδάσετε με το έτερόν σας ήμισυ ή με τους φίλους σας. Και δικός μας στόχος σ’ αυτό το φύλλο είναι να σας παρακινήσουμε να διασκεδάσετε, να κάνετε πλάκα, να γελάσετε!!!

Και χωρίς να χάσετε την καλή σας διάθεση προβληματιστείτε με τα θέματά μας που αφορούν στην παγκόσμια κοινότητα, στους συνομηλίκους μας αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό.