Χριστουγεννιάτικα δώρα

Στολίδια, λαμπάκια, μελομακάρονα, κάλαντα, χριστουγεννιάτικα δέντρα παντού... οι μέρες των Χριστουγέννων είναι οι μέρες που μοιράζουμε απλόχερα χαμόγελα, ευχές και ζεστές αγκαλιές... Ας μοιράσουμε και δώρα… Η στήλη μας σου προτείνει δώρα οικονομικά που όλοι μπορούμε να πάρουμε στους αγαπημένους μας .

Αγόρασε μια γραβάτα με διαγώνιες ρίγες, μοντέρνα πουά, καρό ή λεπτά μοτίβα στον πατέρα, στον αδερφό ή στο φίλο σου.

Ένα ωραίο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις σε μια φίλη ή στην αδερφή σου είναι ένα ζευγάρι γάντια που καλύπτουν όλο το χέρι ή σκούφο σε έντονο χρώμα. Μάλιστα, αν της αρέσει να ασχολείται με την ομορφιά, μια καλή πρόταση είναι να της αγοράσεις  κραγιόν σε νουντ αποχρώσεις και μαύρο ή μπορντώ μανό.

Για τη μητέρα σου θα μπορούσες να αγοράσεις- ή καλύτερα  να φτιάξεις μόνος σου ένα βραχιόλι με μέταλλο και γεωμετρία, ένα επίχρυσο κολιέ ή κάτι πιο απλό που θα μπορεί να το φοράει συνέχεια. Επιπλέον, αγόρασέ της ένα ημερολόγιο του 2016. Γράψε μέσα αστείες ατάκες σας, σημαντικές ημερομηνίες, γενικά ό,τι θέλεις για να της φτιάχνεις το κέφι κάθε μέρα.

Ο παππούς και η γιαγιά θα λατρέψουν μια φωτογραφία της οικογένειας ή των εγγονιών τους που θα έχεις βάλει σε μια όμορφη κορνίζα.

Εκτός από τους συγγενείς και τους φίλους μπορείς να προσφέρεις δώρο και σε κάποιον γνωστό που ζει μόνος τους. Αν τα καταφέρνεις στη ζαχαροπλαστική, μια έξυπνη και οικονομική ιδέα είναι να φτιάξεις μπισκότα σε χριστουγεννιάτικα σχέδια, κουραμπιεδάκια ή μίνι μελομακάρονα και να τα προσφέρεις· τύλιξε το πιάτο με ένα διαφανές κόκκινο χαρτί, δέσε έναν φιόγκο… και έτοιμο!

Τελευταία αλλά εξίσου καλή πρόταση για τους αγαπημένους σου είναι να αγοράσεις αρωματικά κεριά- υπάρχουν δεκάδες σχέδια, αρώματα και χρώματα σε κάθε πιθανή τιμή. Και βέβαια, όσα κεριά κι αν έχεις πάντα χρειάζεσαι ένα καινούριο. Και μην ξεχνάς… δώσε αγάπη σε όσους το έχουν ανάγκη και θα ανταμειφθείς!