Christmas time...again!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει. Εδώ και πολλές μέρες είναι όλα έτοιμα, τεράστια χαμόγελα έχουν σχηματιστεί στα πρόσωπα των ανθρώπων, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία… τα Χριστούγεννα!!

Σοβαρά τώρα; Τι σας αρέσει; Ο στολισμός του δέντρου γίνεται πια από μέσα Νοέμβρη, αρέσει σε πολλούς, λατρεύουν τη συγκεκριμένη διαδικασία. Φυσικά, πολύ διασκεδαστικό να «παλεύεις» μια.. δυο ώρες με σκονισμένα στολίδια.

Τα Χριστούγεννα είναι, λένε, μια γιορτή αγάπης. Πείτε μου… πόση αγάπη κρύβεται πίσω από το σφάξιμο της καημένης της γαλοπούλας;

Επίσης, λένε, ότι οι μέρες που έρχονται είναι μέρες ξεκούρασης… Όχι! Φυσικά και δεν είναι.. Σκέψου πόσα πράγματα πρέπει να κάνεις μέσα σε αυτήν την περίοδο. Τρέξιμο, βόλτες, αγορά δώρων… τι κατάλαβες;; Γυρνάς σπίτι πτώμα και καταξοδεμένος.

Ας πάμε τώρα στην οικογενειακή ατμόσφαιρα. Αρχικά, είσαι υποχρεωμένος να συναντήσεις συγγενείς και φίλους που δεν θέλεις... μαρτύριο! Το καλύτερο έρχεται… τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά που φτιάχνουν οι καλές μας οι μανούλες, οι θείες και οι γιαγιάδες είναι τόσο όμορφα… δεν μπορώ να πω όμως το ίδιο και για τα κιλά που θα πάρεις μετά τη δοκιμή τους.

Χριστούγεννα θέλετε; Ωραία λοιπόν! Αν αυτό θέλετε… ας περιμένουμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα…

Καλές γιορτές και καλά μυαλά!