Αγίου Βαλεντίνου

Δώρα, φιόγκοι, καρδούλες, αγαπούλες, όμορφα λόγια... Πλησιάζει, λοιπόν, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όλα εσείς τα ερωτευμένα πιτσουνάκια είστε έτοιμα να τη γιορτάσετε.

Αλήθεια, τι διαφορετικό έχει αυτή η μέρα; Είναι απλώς μια υπενθύμιση παιδιά... Αν θέλετε να «γιορτάσετε» για κάποιο λόγο τον έρωτα, δεκτό. Αλλά να το κάνετε κάθε μέρα αλλιώς χάνει τη μαγεία του!!

Αχ… και όσο σκέφτομαι το χαμό που θα κυριαρχεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πραγματικά πλήττω!! Πλήθος φωτογραφιών με αταίριαστα ζευγάρια. Κάθε πικραμένος και κάθε ερωτευμένος θα κάνει δημοσιεύσεις σχετικά με τη συναισθηματική του κατάσταση- Τραγικό! Μεταξύ μας τώρα, πιστεύετε ότι θα είστε για πάντα μαζί; Θεωρείτε ότι βρήκατε τον έρωτα της ζωή σας; Και αν όχι, γιατί υποσχέσεις αιώνιας αγάπης;

Και το πιο σημαντικό, γιατί τόσα δώρα;;;  Έξοδα παιδιά... πολλά έξοδα, αφού θα χωρίσετε κάποια στιγμή- τι τα θέλετε;

Όλα αυτά που αναφέρω ίσως ακούγονται παράλογα… δεν είναι, όμως, ότι δεν πιστεύω στον έρωτα, είναι ότι απεχθάνομαι την επίδειξη αυτού. Σας θυμίζω λοιπόν ότι η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στις 14 Φλεβάρη θα είναι στημένη και η μέρα… υπερτιμημένη!